Martin Kemner

uitvaartadviseur / uitvaartverzorger / directeur

Mijn naam is Martin Kemner (1972) ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Op 19-jarige leeftijd ben ik mijn uitvaartcarrière onderaan de ladder begonnen bij een gerenommeerde uitvaartonderneming in de Krimpenerwaard. Letterlijk heb ik alle facetten van het uitvaartvak doorlopen en kan ik oprecht zeggen dat ik weet waarover ik praat. Het officiële vakdiploma voor zelfstandig uitvaartondernemer werd dan ook behaald.

ERVARING

In 1993 nam ik mijn huidige uitvaartonderneming over. Vanaf die tijd tot aan heden heb ik inmiddels meer 2800 begrafenissen en crematies op een persoonlijke wijze en met aandacht mogen verzorgen. STEEHOUWER® Uitvaartverzorging Nederlandse Begrafenisonderneming B.V. is een full-service uitvaartonderneming die al ruim 87 jaar op persoonlijke wijze begrafenissen en crematies verzorgt in de regio Rotterdam, omliggende gemeenten en in overleg daarbuiten.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Als uitvaartadviseur / -verzorger sta ik letterlijk dag en nacht klaar om nabestaanden te helpen met de noodzakelijke eerste zorg en om de uitvaart (het laatste afscheid) vorm te geven. Een vaak onderschat en uitzonderlijk beroep waar met een hoge mate van zorgvuldigheid wordt gewerkt en waar woorden als inlevingsvermogen en oprechte aandacht niet ontbreken. Alleen goed kunnen omgaan met mensen is niet voldoende, als regisseur je taak kennen en je in die rol ook bescheiden kunnen opstellen. Wensen herkennen, adviseren en mogelijkheden belichten teneinde een afscheid te creëren wat bij de overledene past.

PASSIE

Mijn passie voor de uitvaartzorg blijft gevormd door de verscheidenheid van uitvaartmogelijkheden telkens weer (op een andere manier) te vertalen in een afscheid dat recht doet aan de overledene. Naast de uitvaart goed te laten verlopen, blijft het een uitdaging het soms ’onmogelijke’ waar te maken. Samen met mijn team van betrokken uitvaartmedewerkers verzorg ik dagelijks uitvaarten met toewijding, waar nabestaanden -ondanks het verlies- met een goed gevoel als een herinnering op kunnen terugkijken.

ONAFHANKELIJK EN KWALITEIT

Als uitvaartadviseur / -verzorger  en directeur opereer ik op de scheidslijn van emotie en eerlijke, deskundige voorlichting. Waar ik trots op ben is dat ik 100% onafhankelijk advies kan geven en volledige keuzevrijheid kan bieden. Als uitvaartprofessional probeer ik de uitvaartzorg en de bedrijfsvoering telkens weer naar een hoger niveau te brengen. Ik laat mij hierop jaarlijks dan ook vrijwillig toetsen door een extern bureau voor kwaliteitskeuring. Als één van de nog weinige particuliere uitvaartondernemingen mag ik het Keurmerk Uitvaartzorg voeren, wat ik dan ook als een persoonlijke erkenning beschouw.