Uitvaart Lansingerland

Uitvaart LansingerlandNa overlijden regelt STEEHOUWER® Uitvaart een goed verzorgde uitvaart in Lansingerland. Dit kan een begrafenis of crematie zijn.

Uitvaart in Lansingerland (Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk)

Voor een uitvaart in de regio Lansingerland bent u bij STEEHOUWER® Uitvaart aan het juiste adres. Als gevestigde uitvaartonderneming hebben wij toegang tot en contact met alle uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria in Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. U heeft volledige keuzevrijheid in locatie en mogelijkheden.

De regio Lansingerland (Bergschenhoek / Berkel en Rodenrijs / Bleiswijk)

Lansingerland beslaat de plaatsen Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. Al deze plaatsen behoren tot het verzorgingsgebied van STEEHOUWER® Uitvaart.

Uitvaartwensen

Uitvaartwensen zijn heel persoonlijk. De uitvaartverzorger van STEEHOUWER® Uitvaart bespreekt de wensen van de uitvaart in de regio Lansingerland samen met de nabestaanden.
De uitvaartwensen van de overledene worden ingepast rondom het afscheid, zodat de nabestaanden afscheid kunnen nemen dat recht doet aan het leven.

Zekerheden uitvaart Lansingerland

Zekerheden voor een uitvaart in Rotterdam:

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht
  • Transparante tarieven en heldere voorlichting
  • Thuis in uw Berkel en Roderijs, Bleiswijk en Bergschenhoek
  • Meer dan 87 jaar ervaring in de uitvaartzorg
  • Gediplomeerd personeel
  • Gecertificeerde en Erkende uitvaartonderneming
  • Houder Keurmerk Uitvaartzorg

Overlijden melden

Een overlijden meldt u (dag en nacht) via telefoonnummer 010-4123755. STEEHOUWER® Uitvaart biedt u directe hulp en adviseert u over de gang van zaken. Wij bieden u 24-uurs service, óók in het weekeinde, ongeacht uw verzekering.

Contact

Heeft u een vraag aan ons? Neem dan direct contact met ons op.