Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Begrafenis regelen

Uw dierbare stijlvol begraven

In Nederland kennen we twee soorten begraafplaatsen, namelijk algemene en bijzondere begraafplaatsen. In principe kan een overledene op elke begraafplaats worden begraven, tenzij de graven zijn ‘gereserveerd’ voor de inwoners van de desbetreffende gemeente. Bijna alle begraafplaatsen in Nederland hebben zowel algemene als particuliere (familie) graven.

Algemeen graf

In een algemeen graf worden over het algemeen 2 of 3 overledenen begraven die niet met elkaar verwant zijn. Op zo’n graf mogen net zoveel grafstenen worden geplaatst als het aantal overledenen. De wettelijke grafrust van een algemeen graf is 10 jaar, maar in de meeste gemeenten wordt 15 of 20 jaar aangehouden. 

Particulier graf/familiegraf

In een particulier graf (familiegraf) worden maximaal 2 of 3 overledenen begraven. Als familie bepaalt u zelf wie er in het graf worden begraven. Op het graf mag u een grotere gedenksteen laten zetten bestemd voor de namen van alle overledenen. Een particulier graf huurt u doorgaans voor 20 of 30 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

‘Als wij de uitvaart verzorgen, dan gebeurt het zorgvuldig en met gevoel’

Stijlvolle begrafenis

Wilt u alles weten over de mogelijkheden voor een stijlvolle begrafenis of crematie? Wanneer wij uw uitvaart regelen, dan gebeurt het zorgvuldig en met gevoel. Onze uitvaartadviseur neemt graag de tijd voor al uw wensen en vragen!

Begrafenis door STEEHOUWER® Uitvaart

 Op elke begraafplaats in Nederland
 Kerkelijke en niet-kerkelijke begrafenis
 Vrijblijvend advies over grafsteen/-monument
 Geen financiële verrassingen achteraf
 Alles is door ons te regelen

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755