Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Maak kennis met Martin Kemner

Eén gezicht voor uw uitvaart

Martin Kemner (1972) is een geboren en getogen Rotterdammer. Op 19-jarige leeftijd begon hij zijn uitvaartcarrière onderaan de ladder bij een gerenommeerde uitvaartonderneming in de IJssel- en Lekstreek, waar hij alle facetten van het vak heeft doorlopen.

Jarenlange ervaring

Na deze periode in de uitvaartzorg heeft Martin het officiële vakdiploma voor zelfstandig uitvaartondernemer behaald; in 1993 heeft hij STEEHOUWER® Uitvaart overgenomen. Vanaf die tijd heeft hij bijna 3000 begrafenissen en crematies verzorgd. Martin weet waarover hij praat en hij beschikt over uitgebreide kennis over locaties en mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht

Als uitvaartondernemer staat Martin letterlijk dag en nacht klaar om nabestaanden te helpen met de noodzakelijke eerste zorg en om de uitvaart vorm te geven. Met een enorm empathisch vermogen, oprechte aandacht, grote zorgvuldigheid en een discrete, bescheiden opstelling, creëert hij samen met zijn betrokken team een afscheid dat bij de overledene past.

‘Goede naam door kwaliteit en service zonder concessies’

Passie

Martins passie voor de uitvaartzorg blijft gevormd door telkens de verscheidenheid aan uitvaartmogelijkheden te vertalen in een afscheid dat recht doet aan de overledene. Naast het goed laten verlopen van de uitvaart, blijft het voor hem een uitdaging om het soms ‘onmogelijke’ waar te maken, zodat nabestaanden -ondanks het verlies- met een goed gevoel op de uitvaart terugkijken.  

Uitvaartverzorging in Rotterdam sinds 1931

  • Een uitvaart zonder tijdsdruk
  • Advies op maat; wij denken met de familie mee
  • Eén vast gezicht rondom uw uitvaart
  • Vooraf weten wat de uitvaart gaat kosten
  • Wij laten u 100% vrij in uw keuzes

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755