Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

STEEHOUWER® Uitvaart door de jaren heen

De geschiedenis van onze uitvaartonderneming

Onze uitvaartonderneming wordt in 1931 in Rotterdam opgericht als Nederlandse Begrafenisonderneming NBO. De eerste vestiging in het centrum van Rotterdam wordt in mei 1940 gebombardeerd, waarna op enkele honderden meters afstand in Rotterdam-Kralingen een statig herenhuis wordt betrokken. Op deze locatie wordt in 1941 een rouwkamer ingericht.

Overname Steehouwer

In 1959 neemt de heer P. Steehouwer het bedrijf over van de oprichter. De uitvaartonderneming profileert zich voortaan als Nederlandse Begrafenisonderneming Steehouwer wat later STEEHOUWER® Uitvaartverzorging NBO wordt, of kortweg STEEHOUWER® Uitvaart.

Volgende generatie

In 1993 neemt Martin Kemner het bedrijf officieel over. De gehele organisatie wordt geautomatiseerd en professioneler ingericht. Onder zijn leiding maakt het bedrijf een groei door. Het uitvaartbedrijf verhuist van begraafplaats Schollevaar, waar het zich halverwege de jaren 80 heeft gevestigd, weer naar het vertrouwde Kralingen.

Professionele kwaliteit

In 2002 verhuist het kantoor naar de Rotterdamse deelgemeente Prins-Alexander. Om ons als uitvaartbedrijf nog beter te kunnen onderscheiden, zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen BGNU.

‘Met vertrouwen naar
100 jaar persoonlijke uitvaartzorg’

Sinds oktober 2015 is ons kantoor- en bezoekadres gevestigd aan de Dirk van der Kooijweg 2 te Rotterdam (hoek Terbregseweg). Op deze prachtige centraal gelegen locatie (dichtbij de Rotte) zijn we nog beter in staat om onze cliënten in stijl te ontvangen en deskundig voor te lichten.

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755