Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Kerkelijke uitvaart

Begrafenis of crematie met kerkdienst

Een kerkdienst voorafgaand aan de begrafenis- of crematieplechtigheid kan voor mensen van een geloofsgemeenschap een waardevolle aanvulling op het afscheid zijn.

Bijzondere aandacht

De organisatie van een kerkelijke uitvaart is uitgebreider dan een niet-kerkelijke uitvaart vanwege met name de reserveringen binnen de tijdsplanning en de bijzondere aandacht die nodig is voor drukwerk (uitvaartliturgieën), inzet van extra personeel en extra benodigdheden zoals bijvoorbeeld kerkbaren.  

‘Onze kernwaarden: betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, vakmanschap en accuratesse’

Een respectvol afscheid

Door onze goede contacten met de kerken in Rotterdam en omgeving laten wij uw kerkelijke uitvaart naadloos aansluiten op de begrafenis of crematie. Wij hebben respect voor elke geloofsovertuiging en kennen alle rituelen en gebruiken.

Uw wensen centraal

Of  het nu gaat om een katholieke of protestantse uitvaart of een uitvaart vanuit een andere geloofsrichting, uw wensen staan bij ons altijd centraal. Onze uitvaartadviseur helpt u graag verder om uw wensen vorm te geven.

Kerkelijke uitvaart door STEEHOUWER® Uitvaart

 Thuis in elke kerk in Rotterdam en omgeving
 Wij onderhouden alle contacten met de kerk
 Geen financiële verrassingen achteraf
 Alles is door ons te regelen

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755