Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Nazorg van STEEHOUWER® Uitvaart

Samen naar een goed afscheid

Al generaties lang vertrouwen onze cliënten het meest waardevolle aan ons toe, het verzorgen van de uitvaart van een dierbare. Oók u heeft ons dat vertrouwen geschonken.

STEEHOUWER® Uitvaartverzorging staat voor uiterste zorg in dienstverlening, service en kwaliteit. Oók als het om nazorg gaat, willen wij u zo goed mogelijk (laten) begeleiden.

Voor een juiste begeleiding, ook na de uitvaart

Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig, maar essentieel. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden. Daarom helpen wij u graag met praktische en informatieve ondersteuning.

In samenwerking met NabestaandenLoket biedt STEEHOUWER® Uitvaart een persoonlijk nazorgaccount, met chat en een telefonische helpdesk om ervoor te zorgen dat de juiste zaken op het juiste moment geregeld worden. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop. NabestaandenLoket geeft naast duidelijke informatie, ook tips en herinneringen over de afwikkeling van een overlijden aan nabestaanden.

De voordelen van Nazorg op een rij

  • NabestaandenLoket regelt alle opzeggingen en contractovernames voor u na een overlijden; van telefoonabonnement en verzekering tot aan social media.
  • Stop per direct onnodig doorlopende abonnementen, contracten en accounts
  • Bespaar veel tijd door alle instanties in één keer te informeren via NabestaandenLoket
  • Er zijn geen wachtwoorden of gebruikersnamen van de organisaties nodig
  • Uw nazorgaccount blijft 12 maanden actief, waardoor u ook achteraf nog abonnementen, contracten of accounts kunt toevoegen om op te zeggen en/of te wijzigen

STEEHOUWER® Uitvaart Nederlandse Begrafenisonderneming B.V. sinds 1931
Voor zorg, advies en begeleiding, óók ná de uitvaart!

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755