Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Rouwboeketten

Uw emoties tonen met bloemen

Bloemen zijn niet weg te denken bij een uitvaart. Ze geven uw emoties weer en kleden het afscheid van uw dierbare op een stijlvolle en troostrijke manier aan.  

Uitvaartbloemen

Onze uitvaartadviseur biedt u ondersteuning bij het uitzoeken van een mooi rouwboeket, zodat u in de verdrietige omstandigheden niet zelf naar de winkel hoeft te gaan. Wij werken samen met Uitvaartbloemist Rotterdam, dé specialist op het gebied van rouwbloemen. Zo kunt u erop kunt vertrouwen dat uw bloemstukken er bij het afscheid van uw dierbare perfect uitzien.

Rouwboeket met 10% korting

Via onderstaande button kunt u met een korting van 10% direct een bestelling plaatsen via de site van Uitvaartbloemist Rotterdam. Gebruik hiertoe de verstrekte persoonlijke code. Let op: de 10% korting geldt uitsluitend voor bestellingen die rechtstreeks via de onderstaande webshop worden geplaatst.

Bestel online uw rouwboeket

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755