Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Rouwkaart of rouwbrief

Tastbare herinnering aan het afscheid

Met een rouwkaart of rouwbrief stelt u familie, vrienden, (oud)collega’s en bekenden op de hoogte van het overlijden en de uitvaart van uw dierbare. Het is voor veel mensen een tastbare herinnering aan het laatste afscheid en daarom is het belangrijk dat de rouwkaart zorgvuldig wordt uitgezocht en kundig wordt opgesteld.

Persoonlijke boodschap

Met een op de overledene geschreven tekst en/of foto wordt de rouwcirculaire extra persoonlijk. Om u op weg te helpen met de tekst voor uw rouwbrief hebben wij een groot aantal voorbeeldzinnen voor u bij elkaar gezet om een idee te geven van de mogelijkheden.

Volop keuzemogelijkheden

Wij werken met verschillende leveranciers voor rouwdrukwerk, zodat u volop keuze heeft om een mooie passende kaart uit te zoeken, maar u kunt ook een volledig eigen ontwerp maken. Tijdens de uitvaartbespreking laten wij uw alle mogelijkheden zien. De volledige verzending van de rouwbrief nemen wij u graag uit handen.

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755