Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Welkom bij STEEHOUWER® Uitvaart

Uitvaartzorg sinds 1931

Wij zijn een onafhankelijke, toonaangevende begrafenis- en crematieonderneming in Rotterdam,  opgericht in 1931. Met zorg en aandacht begeleiden wij de gehele uitvaart op persoonlijke en waardige wijze, waarbij deskundige voorlichting, oog voor detail en respect voorop staan.

‘STEEHOUWER® Uitvaart: Open, eerlijk en transparant’

We weten waarover we het hebben

Doordat wij al bijna 90 jaar ervaring hebben als uitvaartondernemer in de regio Rotterdam-Rijnmond, hebben wij alle kennis om u goed te kunnen informeren. Wij kennen de regio en de uitvaartmogelijkheden door en door.

Eén vast gezicht bij uw uitvaart

Vanaf het eerste bezoek ontvangt u persoonlijke begeleiding met één vast gezicht: Degene met wie u het gesprek heeft, verzorgt ook alles rondom de uitvaart.

100% onafhankelijk

Wij zijn écht 100% onafhankelijk en laten u vrij in uw keuze bij elk onderdeel van de uitvaart. Wij werken niet voor (natura)uitvaartverzekeraars en ook handelen wij niet naar pakketten. Bij ons bepaalt u zelf de invulling van de uitvaart, ongeacht uw uitvaartverzekering.

Transparante tariefstelling

Wij houden van openheid van zaken, zodat u vooraf weet wat de uitvaart gaat kosten. Bij ons heeft u achteraf geen financiële verrassingen.

Uitvaartzorg met aandacht

  • Wat uw wensen ook zijn; wij kunnen ze verzorgen
  • We nemen de tijd om de zaken rustig te bespreken
  • En geven daarbij persoonlijke aandacht en integer advies
  • Eén vast gezicht rondom uw uitvaart
  • U weet vooraf wat de uitvaart gaat kosten

Maak een afspraak

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755