Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755

Wat te doen na overlijden?

Checklist bij overlijden

Uw dierbare is maar net overleden en gelijk moet u als nabestaande allerlei zaken regelen. Een checklist van wat u moet doen na overlijden:

Overlijden melden

Bel de huisarts

Na een overlijden belt u direct de huisarts of waarnemer. Is uw dierbare in het ziekenhuis of zorgcentrum overleden, dan komt de arts automatisch. De arts stelt een officiële verklaring van overlijden op die later nodig is om aangifte van overlijden te doen in de gemeente van overlijden.

Bel STEEHOUWER® Uitvaart

Nadat de arts is geweest, belt u uw uitvaartondernemer. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, óók in het weekeinde. Wij bieden u:

  • Directe hulp;
  • Advies over de gang van zaken;
  • Spoedeisende zorg;
  • Een afspraak met onze uitvaartadviseur.

Onze uitvaartadviseur komt naar u toe om de uitvaart met u te bespreken. Ter voorbereiding hierop zoekt u aan de hand van onze uitvaart checklist alvast een aantal bescheiden bij elkaar.

‘Uitvaarzorg met aandacht en oog voor detail’

Wij verzorgen alles van A tot Z rondom uw uitvaart, zodat u in deze verdrietige periode zoveel mogelijk wordt ontlast: Van de verzorging en het opbaren van uw dierbare tot aan het afhandelen van de uitvaartpolissen en hulp en advies bij de nazorg.

Stel uw vraag aan STEEHOUWER® Uitvaart

Aanhef *

Direct contact

STEEHOUWER® Uitvaart is al bijna 90 jaar een toonaangevende Rotterdamse uitvaartonderneming en staat voor zorg met aandacht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, óók in het weekeinde en op feestdagen.

010 - 4 123 755 maak een afspraak

Dag en nacht bereikbaar:010 - 4 123 755